Ne demek?

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve sofistike bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Kampanyalardan müstefit olmak midein 6563 sayılı kanun kapsamında Aydınlatma ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Gri tonları, sülale dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler arasında mahal kızılıyor. Sizin muhtevain evinizin habitat odası, döşek odası, hatta banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye müsait renkleri sıralayacağız; fakat renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle harmoni esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

İşte antrasitin en akort esenladığı renklerden biri olan gri ile yanında yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile ilahî intibak yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Kullanıcıları doğrulamak, Web şehir mizin etkili bir şekilde kullanmaını sahip olmak, yürekerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz geçirmek için çerezleri kullanıyoruz. Web şehir mizi tasarrufınızla alakalı bilgileri, reklamcılık ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi etkili fakat aynı zamanda dingin ve rahat bir aşhane dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğunlukla modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi görüntülemek bağırsakin kullanılabilir.

Kampanyalardan müstefit olmak antrasit gri dekorasyon kucakin 6563 nüshalı yasa kapsamında Tenvirat ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Komple bir antrasit uyumu elan fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki derin antrasit, kar parafin ocaklık dolapları ve beyaz zehir dünya ile dengelenmiş.

Gri koltukla uyumlu delmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz gibi ilenmeşap evet da pencere ziftlenmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu baştan sona elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtalı!

Antrasit rengi denk odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya kafalandığını son zamanlarda çoğunlukla görüyoruz.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih antrasit gri dekorasyon edecekseniz ve gri duvar kağıdı konut dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin mevki aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olabilir.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir platform yaratabilirsiniz. antrasit gri boya Sarı, turuncu kadar renklere sahip eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek muhtevain ise gri duvar boyası gerçek bir seçim olacaktır.

Report this wiki page